Zwangerschapsreportage

Hoera, jullie zijn in verwachting! Natuurlijk willen jullie deze bijzondere tijd laten vastleggen zodat jullie hier altijd op kunnen terugblikken, want niks is zo bijzonder als een kindje dat in je buik groeit! Ik ga op een lifestyle achtige manier te werk en laat mij inspireren door de omgeving. Neem een kijkje in het zwanger lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een zwangerschapsreportage kan plaatsvinden op een mooie (buiten)locatie of bij jullie thuis... beiden heeft zijn charme. Op een mooi locatie in de natuur kunnen wij spelen met de omgeving of met een mooie ondergaande zon. Wij wandelen afhankelijk van hoe jij je voelt naar een mooi natuurgebied en stoppen onderweg op een aantal mooie plekjes. Daarnaast is aan huis heel persoonlijk en knus waarbij jullie leefomgeving als achtergrond dient, denk bijvoorbeeld aan een knus babykamertje. Een combinatie van de beiden valt altijd te bespreken tegen een eventuele meerprijs. De beste tijd om de reportage in te plannen is tussen de 30 en 34 weken, plan je zwangerschapsreportage liefst zo snel mogelijk om eventuele teleurstelling te voorkomen. Bij slecht weer kan de reportage in overleg verplaatst worden.

Je kunt de reportage samen met je partner, je gezin, je zus die ook zwanger is of natuurlijk ook alleen doen. Let hierbij op dat een zwangerschapsreportage met meer dan 2 personen automatisch veranderd in een familiereportage. Voor mijn reportages hoef je helemaal niet fotogeniek te zijn, dit omdat je alleen bezig hoeft te zijn met wat echt belangrijk is.. je toekomstige kindje of jouw gezin. Ik zal natuurlijk aanwijzingen geven waar nodig en jullie op het gemak stellen. Voor de reportage trek ik ongeveer 1 uur uit.

Verwachten jullie zelf geen kindje maar willen jullie graag een zwangerschapsreportage of een deel van het bedrag cadeau doen?
Dit kan door middel van een cadeaubon!

Wat is er inbegrepen?

Een fotograaf dit bijzondere moment met veel liefde en betrokkenheid vastlegt en jullie ook uitgebreide stylingtips geeft.
Inbegrepen zijn minimaal 35 hoge resolutie foto's die aan worden geleverd in een online gallery zowel in kleur als zwart-wit. De foto's worden binnen 7 werkdagen geleverd en zijn geschikt voor social media gebruik en het maken van fotoafdrukken tot en met A3 formaat (Bij het maken van grotere afdrukken ontvangen jullie een aangepast bestand). De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet toegestaan. Het reportagebedrag is berekend op 2 personen incl. huisdier (bij meer personen veranderd deze reportage automatisch in een familiereportage). Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km). Bij het boeken van een reportage ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, lees deze voorafgaande aan de reportage altijd even door om eventuele wensen kenbaar te maken.

€ 225

Pakket Zwanger/Newborn

Graag alle bijzondere momenten rondom jullie kleine wondertje vastleggen?
Bij het boeken van zowel een zwangerschaps- als  newbornreportage wordt er €40,- euro pakketkorting verrekend op de laatste reportage.

@SANNEJENNES_PHOTOGRAPHY
© 2018 Sanne Jennes Fotografie