Newbornreportage

Eerst vol verwachting en nu is het moment daar... jullie mogen eindelijk jullie kleintje omarmen! Zo lief en klein, maar wat worden ze ook snel groot. Om deze bijzondere tijd voor altijd te kunnen koesteren leg ik jullie kleintje graag vast door middel van een newbornreportage. Neem een kijkje in het newborn lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een Newbornreportage vindt meestal tussen de twee en vier weken oud in plaats bij jullie thuis. Wij plannen een afspraak in voor twee tot vier weken na jullie uitgerekende datum. Mocht jullie kleintje zich eerder of later melden kunnen wij in overleg bespreken of het nodig is de afspraak te verzetten. Voor op kort termijn een afspraak in te plannen mag uiteraard ook een berichtje worden gestuurd, maar door een drukke agenda kan ik niet garanderen dat ik een plekje vrij heb in de eerste bijzondere weken van jullie kleintje. Natuurlijk kan een Newbornreportage ook na 4 weken plaatsvinden en is er vaak wat meer interactie met jullie kleintje mogelijk, mijn werkwijze blijft daarbij hetzelfde als bij jongere kindjes.

Tijdens de reportage laten wij ons leiden door de baby en wordt er ruim te tijd genomen, ik trek hier dan ook maximaal 2 uur voor uit.
Op deze manier hoeven wij ons niet te haastten en kan de kleine gerust tussendoor getroost, gevoed of verschoond worden.

Tijdens de lifestyle reportage aan huis maak ik gebruik van jullie persoonlijke spulletjes en ruimtes. Op deze manier maak ik een unieke reportage voor jullie, want geen gezin of thuis is hetzelfde en daarbij is het natuurlijk superleuk als jullie kleintje kan terug zien waar hij/zij is opgegroeid. Tijdens de reportage staat jullie gezin/kleintje centraal en hierbij wordt dan ook iedereen betrokken. Dit kan een broertje of zusje zijn, maar ook jullie hond of kat. Voor mijn reportages hoef je helemaal niet fotogeniek te zijn, dit omdat jullie je alleen bezig hoeven te houden met wat echt belangrijk is... quality time met elkaar. Ik zal natuurlijk aanwijzingen geven waar nodig maar oog voor elkaar en niet voor de camera is het belangrijkste, zo komen de echte emoties los.

Verwachten jullie zelf geen kindje maar willen jullie graag een newbornreportage cadeau of een deel van het bedrag doen?
Dit kan door middel van een cadeaubon!

Wat is er inbegrepen?

Een fotograaf dit bijzondere moment met veel liefde en betrokkenheid vastlegt en jullie ook uitgebreide stylingtips geeft. 
Inbegrepen zijn minimaal 45 hoge resolutie foto's die aan worden geleverd in een online gallery zowel in kleur als zwart-wit. De foto's worden binnen 7 werkdagen geleverd en zijn geschikt voor social media gebruik en het maken van fotoafdrukken tot en met A3 formaat (Bij het maken van grotere afdrukken ontvangen jullie een aangepast bestand). De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet toegestaan. Het reportagebedrag is berekend op 4 personen incl. huisdier (meerprijs is 5 euro p.p.). Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km). Bij het boeken van een reportage ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, lees deze voorafgaande aan de reportage altijd even door om eventuele wensen kenbaar te maken.

€ 275

Pakket Zwanger/Newborn

Graag alle bijzondere momenten rondom jullie kleine wondertje vastleggen?
Bij het boeken van zowel een  zwangerschaps- als newbornreportage wordt er €40,- euro pakketkorting verrekend op de laatste reportage.

@SANNEJENNES_PHOTOGRAPHY
© 2018 Sanne Jennes Fotografie