Newbornreportage

Eerst vol verwachting en nu is het moment daar... jullie mogen eindelijk jullie kleintje omarmen! Zo lief en klein, maar wat worden ze ook snel groot. Om deze bijzondere tijd voor altijd te kunnen koesteren leg ik jullie kleintje graag vast door middel van een newbornreportage. Neem een kijkje in het newborn lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een Newbornreportage vindt meestal vanaf 2 weekjes oud plaats bij jullie thuis. Wij plannen een afspraak in voor twee tot vier weken na jullie uitgerekende datum. Mocht jullie kleintje zich eerder of later melden kunnen wij in overleg bespreken of het nodig is de afspraak te verzetten. Voor op kort termijn een afspraak in te plannen mag uiteraard ook een berichtje worden gestuurd, maar door een drukke agenda kan ik niet garanderen dat ik een plekje vrij heb in de eerste bijzondere weken van jullie kleintje. Een Newbornreportage is in de eerste 10 weken het mooiste. Naarmate het kleintje ouder wordt is er vaak wat meer interactie met jullie kleintje mogelijk, mijn werkwijze blijft daarbij hetzelfde als bij jongere kindjes.

Tijdens de reportage laten wij ons leiden door de baby en wordt er ruim te tijd genomen, ik trek hier dan ook maximaal 2 uur voor uit.
Op deze manier hoeven wij ons niet te haastten en kan de kleine gerust tussendoor getroost, gevoed of verschoond worden.

Tijdens de lifestyle reportage aan huis maak ik gebruik van jullie persoonlijke spulletjes en ruimtes. Op deze manier maak ik een unieke reportage voor jullie, want geen gezin of thuis is hetzelfde en daarbij is het natuurlijk superleuk als jullie kleintje kan terug zien waar hij/zij is opgegroeid. Tijdens de reportage staat jullie gezin/kleintje centraal en hierbij wordt dan ook iedereen betrokken. Dit kan een broertje of zusje zijn, maar ook jullie hond of kat. Voor mijn reportages hoef je helemaal niet fotogeniek te zijn, dit omdat jullie je alleen bezig hoeven te houden met wat echt belangrijk is... quality time met elkaar. Ik zal natuurlijk aanwijzingen geven waar nodig maar oog voor elkaar en niet voor de camera is het belangrijkste, zo komen de echte emoties los.

Verwachten jullie zelf geen kindje maar willen jullie graag een newbornreportage cadeau of een deel van het bedrag doen?
Dit kan eventueel in overleg met mij samen doormiddel van een cadeaubon!

Investering

1-4 personen inclusief huisdier ( + 5 euro voor ieder extra gezinslid )
25 foto's digitaal + mogelijkheid om extra beelden te bestellen 
275 euro incl. btw

Wat is er inbegrepen?

Een fotograaf dit bijzondere moment met veel liefde en betrokkenheid vastlegt en jullie ook uitgebreide kleding & stylingtips geeft. 
Een fotograaf die zorgvuldig om met jullie beelden om gaat. Eerst maak ik een selectie van minimaal 70 bewerkte foto’s in mijn typerende stijl om jullie eigen verhaal te vormen. Deze foto's plaats ik in een online galerij met een wachtwoord zodat alleen jullie de foto’s kunnen bekijken. In deze galerij mogen jullie uiteindelijk zelf jullie favorieten foto’s uitzoeken. De uiteindelijk gekozen foto’s worden digitaal geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk. Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km).

Meer foto's bijbestellen is mogelijk tegen een meerprijs van €6,50 per stuk incl. btw.
Kunnen jullie niet kiezen? Dan heb ik de onderstaande aanbiedingen voor jullie:

5 extra foto’s voor: €24,95
10 extra foto’s: €44,95
20 extra foto’s voor: €64,95
Alle extra foto’s voor: €124,95

Na het maken van een afspraak ontvangen jullie een e-mail met daarin kleding & stylingtips + algemene voorwaarden + de aanbetalingsfactuur van 65 euro. Na het voldoen van deze aanbetaling is jullie boeking definitief. Op de dag van onze afspraak ontvangen jullie de factuur voor het resterende reportagebedrag. De fotogalerij wordt binnen 7 werkdagen verzonden, mits het resterende reportage bedrag reeds voldaan is. De foto's zijn geschikt voor social media gebruik en het maken van fotoafdrukken tot en met A3 formaat (Bij het maken van grotere afdrukken ontvangen jullie een aangepast bestand). De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet toegestaan. Bij het boeken van een reportage gaan jullie automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, lees deze voorafgaande aan de reportage altijd even door om eventuele wensen kenbaar te maken.

Pakket Zwanger/Newborn

Graag alle bijzondere momenten rondom jullie kleine wondertje vastleggen?
Bij het boeken van zowel een  zwangerschaps- als newbornreportage wordt er 40 euro pakketkorting verrekend op de laatste reportage.

@SANNEJENNES_PHOTOGRAPHY