Weddings

Wat leuk, jullie gaan trouwen! Nu begint de zoektocht naar iemand die deze bijzondere dag in jullie leven gaat vastleggen. Met veel liefde en betrokkenheid maak ik graag een prachtige herinnering voor jullie, zodat jullie deze bijzondere dag kunnen blijven herbeleven... Om alle liefde en aandacht in elke dag te leggen neem ik maar een beperkt aantal bruiloften in een jaar aan. 

Het belangrijkste op deze dag is oog voor elkaar en jullie gasten. Ik houd mij tijdens jullie dag zoveel mogelijk op de achtergrond, maar zal natuurlijk inspringen waar nodig is en jullie op het gemak stellen. Elke bruiloft is uniek, dit maakt het zo bijzonder en tevens een leuke uitdaging. Ik ben op jullie grote dag dan ook constant opzoek naar de mooiste en meest bijzondere beelden, dit kan zitten in een klein detail of juist een groot gebaar. Elk bruidspaar is ook anders en ik zal dan ook proberen jullie karakter/band te vangen zodat we samen een onvergetelijke reportage ervan maken. Ik leer jullie dan ook graag een beetje beter kennen tijdens een kennismakingsgesprek.

Ondertussen heb ik al heel wat lieve, leuke bruidsparen mogen fotograferen en elk jaar ben ik weer enorm dankbaar voor alle leuke avonturen die ik met hen mag beleven. Bruidsparen omschrijven mij als spontaan, flexibel, creatief en onzichtbaar aanwezig. Natuurlijk heeft iedere fotograaf zijn eigen stijl, het is belangrijk om te kijken of deze stijl aansluit bij de sfeer die jullie willen creĆ«ren voor jullie grote dag. Ik ga op een lifestyle achtige manier te werk waarbij ik mij laat inspireren door mijn omgeving, licht en persoonlijke connectie. Neem een kijkje in het weddings lookbook om te kijken of mijn stijl bij jullie bruiloft zou passen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Spreekt mijn fotografie stijl jullie aan en zijn jullie nieuwsgierig geworden?
Als jullie trouwdatum nog beschikbaar is, stuur ik een aanvraagformulier door waarin jullie kunnen schrijven over jullie grote dag en de daarbij behorende wensen. Hierna volgt eventueel een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of de juiste klik aanwezig is. Mochten jullie verder weg wonen is een skype-gesprek natuurlijk ook altijd een optie, ik ben werkzaam in heel Nederland en daarbuiten. Tijdens dit gesprek nemen we samen jullie wensen door en bespreken we de fotografische mogelijkheden. Na dit gesprek ontvangen jullie van mij de offerte + voorwaarden per e-mail en na akkoord staat jullie trouwdatum groot in mijn agenda.

Wat is inbegrepen?

Op bruiloftsfotografie zijn andere algemene voorwaarden van toepassing dan vermeld op de website. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er een offerte op maat gemaakt voor jullie. Natuurlijk is het fijn om van tevoren al informatie te hebben m.b.t. tot het kostenplaatje en wat daarbij is inbegrepen. Deze informatie vinden jullie onder investering bruidsfotografie

@SANNEJENNES_PHOTOGRAPHY
© 2018 - 2024 Sanne Jennes Fotografie