Over sanne

Dit ben ik: Sanne, het gezicht achter Sanne Jennes Fotografie, 31 jaar oud en gek op mijn werk als fotograaf. Samen met mijn vriend en onze 2 ‘hondjes’ Puk & Billy woon ik in Brunssum. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te reizen, de natuur in te trekken, leuke dingen met dierbaren te ondernemen en te genieten van ons huisje.

Op mijn 15e werd ik verliefd op fotografie en mijn vader zijn camera was dan ook niet meer vaak in zijn eigen bezit te vinden. In die zomer kocht ik na lang sparen een eigen spiegelreflexcamera en dit was het begin van een prachtig avontuur. Sinds dien werd de liefde voor de fotografie alleen maar sterker en heb ik al een prachtige reis mogen afleggen. Studies aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht en de Luca School of Arts in Genk vormde mij als persoon en fotograaf. Ik heb veel geleerd over mijzelf, de fotografie en wat ik precies wil overbrengen met mijn foto’s. 

Inmiddels zijn we alweer heel wat jaartjes verder en ben ik sinds 2018 fulltime aan het werk als zelfstandig fotograaf, hier geniet ik enorm van! Met veel liefde en betrokkenheid leg ik mijn opdrachten op een lifestyle achtige manier vast. In de afgelopen jaren heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en wordt ik nog elke dag blij van mijn werk als fotograaf, vooral van de lieve berichtjes van klanten en de gezinnen die ik soms al jaren mag volgen. Tijdens de reportages zorgen wij samen voor een ontspannen spontane sfeer waarin ik jullie verhaal mag vastleggen. Dankbaar dat ik elk jaar zoveel mooie momenten mag vastleggen en ik kijk uit naar alle momenten die nog gaan komen! 

@SANNEJENNES_PHOTOGRAPHY
© 2018 - 2024 Sanne Jennes Fotografie