Familiereportage

Een van de belangrijkste dingen, familie.. Soms is het dan ook leuk om even een moment stil te staan bij wat we hebben en dit vast laten leggen. Ik ga op een lifestyle achtige manier te werk en laat mij inspireren door mijn omgeving. Neem een kijkje in het familie lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een familiereportage kan plaatsvinden op een mooie (buiten)locatie of bij jullie thuis... beiden heeft zijn charme en in overleg is een combinatie van beiden natuurlijk ook mogelijk. Op een mooi locatie in de natuur kun je met de omgeving spelen of met een mooie ondergaande zon. Dit kan een locatie zijn die bijzonder voor jullie is of een die door mij gekozen is. We gaan lekker een stukje wandelen en stoppen soms bij wat mooie plekjes om foto’s te maken. Ondertussen kunnen kinderen de buitenwereld ontdekken en die gekke hond van jullie even door de hei hupsen. Iedere familie is anders en ik zal natuurlijk kijken wat bij jullie past, het eindresultaat dat ik voor ogen heb is altijd ongedwongen en spontaan.

Tijdens een lifestylereportage aan huis maak ik gebruik van jullie persoonlijke spulletjes en ruimtes. Hierdoor wordt elke reportage uniek want geen gezin of omgeving is hetzelfde. Het is leuk om kindjes op hun eigen kamertje te fotograferen zodat ze kunnen zien waar ze zijn opgegroeid, activiteiten doen zoals boekjes samen lezen/ tekening maken of juist een gekke foto waar jullie met z'n allen op het grote bed staan te springen. 

Voor mijn reportages hoef je helemaal niet fotogeniek te zijn, dit omdat jullie je alleen bezig hoeven te houden met wat echt belangrijk is.. quality time met elkaar. Ik zal natuurlijk aanwijzingen geven waar nodig maar oog voor elkaar is het belangrijkste en ondertussen leg ik voor jullie de mooiste momenten vast. De reportage duurt ongeveer 1 uur.

Natuurlijk is het ook leuk om iemand een familiereportage of een gedeelte van het reportage bedrag cadeau te doen. Denk aan opa en oma die zoveel jaar getrouwd zijn of een lieve moeder die even in het zonnetje gezet mag worden.
Dit kan door middel van een cadeaubon!

Wat is er inbegrepen?

Een fotograaf dit bijzondere moment met veel liefde en betrokkenheid vastlegt en jullie ook uitgebreide stylingtips geeft.
Inbegrepen zijn minimaal 35 hoge resolutie foto's die aan worden geleverd in een online gallery zowel in kleur als zwart-wit. De foto's worden binnen 7 werkdagen geleverd en zijn geschikt voor social media gebruik en het maken van fotoafdrukken tot en met A3 formaat (Bij het maken van grotere afdrukken ontvangen jullie een aangepast bestand). De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet toegestaan. Het reportagebedrag is berekend op 4 personen incl. huisdier (meerprijs is 5 euro per extra persoon, uit te breiden tot een maximum van 6 personen in overleg). Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km). Bij het boeken van een reportage ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

€ 250

@SANNEJENNES_PHOTOGRAPHY
© 2018 Sanne Jennes Fotografie