Loveshoot

De liefde... iets dat je voelt, dat moeilijk te omschrijven is en het mooiste wat er bestaat. Tijdens een loveshoot probeer ik dit gevoel te vangen op beeld. Gaan jullie trouwen, dan is deze reportage natuurlijk ook superleuk voor jullie Save the Date kaartjes. Hebben jullie bij mij ook voor jullie bruiloft geboekt dan krijgen jullie 25 procent korting op jullie loveshoot en dan kunnen wij elkaar nog wat beter leren kennen. Neem een kijkje in het  loveshoot lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een loveshoot kan op een locatie plaatsvinden die bijzonder voor jullie is, jullie huis of een die door mij gekozen buitenlocatie. We gaan lekker een stukje wandelen en stoppen soms bij wat mooie plekjes om foto’s te maken of jullie ploffen samen met een kopje koffie op de jullie bank, ik houd hierbij rekening met wat bij jullie past. Op een lifestyle achtige manier ga ik te werk en laat mij inspireren door mijn omgeving. Zijn er nog speciale wensen of ideeën? Natuurlijk helemaal geen probleem, ik denk graag mee over de mogelijkheden!

Voor mijn reportages hoef je helemaal niet fotogeniek te zijn, dit omdat jullie alleen maar bezig hoeven te zijn met quality time met elkaar en ondertussen leg ik de mooie momenten vast. Ik zal natuurlijk aanwijzingen geven waar nodig maar oog voor elkaar en niet voor de camera is het belangrijkste, zo komen de echte emoties los. Voor de reportage trek ik ongeveer 1 uur uit.

Wil je graag jouw vriend of vriendin verrassen met een Loveshoot? Dit kan door middel van een cadeaubon!

Investering

2 personen inclusief huisdier
25 foto's digitaal + mogelijkheid om extra beelden te bestellen
225 euro incl. btw

Wat is er inbegrepen?

Een fotograaf dit bijzondere moment met veel liefde en betrokkenheid vastlegt en jullie ook uitgebreide kleding & stylingtips geeft.
Een fotograaf die zorgvuldig om met jullie beelden om gaat. Eerst maak ik een selectie van minimaal 50 bewerkte foto’s in mijn typerende stijl om jullie eigen verhaal te vormen. Deze foto's plaats ik in een online galerij met een wachtwoord zodat alleen jullie de foto’s kunnen bekijken. In deze galerij mogen jullie uiteindelijk zelf jullie favorieten foto’s uitzoeken. De uiteindelijk gekozen foto’s worden digitaal geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk. Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km).

Meer foto's bijbestellen is mogelijk tegen een meerprijs van €6,50 per stuk incl. btw.
Kunnen jullie niet kiezen? Dan heb ik de onderstaande aanbiedingen voor jullie:

5 extra foto’s voor: €24,95
10 extra foto’s: €44,95
20 extra foto’s voor: €64,95
Alle extra foto’s voor: €124,95

Na het maken van een afspraak ontvangen jullie een e-mail met daarin kleding & stylingtips + algemene voorwaarden + de aanbetalingsfactuur van 65 euro. Na het voldoen van deze aanbetaling is jullie boeking definitief. Op de dag van onze afspraak ontvangen jullie de factuur voor het resterende reportage bedrag. De fotogalerij wordt binnen 7 werkdagen verzonden, mits het resterende reportage bedrag reeds voldaan is. De foto's zijn geschikt voor social media gebruik en het maken van fotoafdrukken tot en met A3 formaat (Bij het maken van grotere afdrukken ontvangen jullie een aangepast bestand). De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet toegestaan. Bij het boeken van een reportage gaan jullie automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, lees deze voorafgaande aan de reportage altijd even door om eventuele wensen kenbaar te maken.

@SANNEJENNES_PHOTOGRAPHY