Loveshoot

De liefde... iets dat je voelt, dat moeilijk te omschrijven is en het mooiste wat er bestaat. Tijdens een loveshoot probeer ik dit gevoel te vangen op beeld. Gaan jullie trouwen, dan is deze reportage natuurlijk ook superleuk voor jullie Save the Date kaartjes. Hebben jullie bij mij ook voor jullie bruiloft geboekt dan kunnen jullie de loveshoot zelfs afnemen voor een speciale prijs van 100 euro en dan kunnen wij elkaar nog wat beter leren kennen. Neem een kijkje in het  loveshoot lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een loveshoot kan op een locatie plaatsvinden die bijzonder voor jullie is, jullie huis of een die door mij gekozen buitenlocatie. We gaan lekker een stukje wandelen en stoppen soms bij wat mooie plekjes om foto’s te maken of jullie ploffen samen met een kopje koffie op de jullie bank, ik houd hierbij rekening met wat bij jullie past. Op een lifestyle achtige manier ga ik te werk en laat mij inspireren door mijn omgeving. Zijn er nog speciale wensen of ideeën? Natuurlijk helemaal geen probleem, ik denk graag mee over de mogelijkheden!

Voor mijn reportages hoef je helemaal niet fotogeniek te zijn, dit omdat jullie alleen maar bezig hoeven te zijn met quality time met elkaar en ondertussen leg ik de mooie momenten vast. Ik zal natuurlijk aanwijzingen geven waar nodig maar oog voor elkaar en niet voor de camera is het belangrijkste, zo komen de echte emoties los. Voor de reportage trek ik ongeveer 1 uur uit.

Wil je graag jouw vriend of vriendin verrassen met een Loveshoot? Dit kan door middel van een cadeaubon!

Wat is inbegrepen?

Een fotograaf dit bijzondere moment met veel liefde en betrokkenheid vastlegt en jullie ook uitgebreide stylingtips geeft.
Inbegrepen zijn minimaal 35 hoge resolutie foto's die aan worden geleverd in een online gallery zowel in kleur als zwart-wit. De foto's worden binnen 7 werkdagen geleverd en zijn geschikt voor social media gebruik en het maken van fotoafdrukken tot en met A3 formaat (Bij het maken van grotere afdrukken ontvangen jullie een aangepast bestand). De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet toegestaan. Het reportagebedrag is berekend op 2 personen incl. huisdier. Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km). Bij het boeken van een reportage ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, lees deze voorafgaande aan de reportage altijd even door om eventuele wensen kenbaar te maken.

225 euro

@SANNEJENNES_PHOTOGRAPHY
© 2018 Sanne Jennes Fotografie