Dier

Je kat, hond, konijn, paard.. allemaal dieren met hun eigen karakter waar je een unieke band mee hebt. Hoe leuk is het om jouw lieve, gekke, mooie 'huisdier' vast te laten leggen door middel van een reportage. Neem een kijkje in het dier lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een lifestylereportage van je 'huisdier' vindt plaats op locatie, meestal is dit aan huis waar ze het meeste op het gemak zijn maar het kan ook in veel gevallen op een buitenlocatie. Ik kom bij jullie thuis waar we een kort gesprek hebben over jouw 'huisdier' zodat ik deze al een beetje beter kan leren kennen. Vervolgens als ik iets minder interessant ben geworden gaan we aan de slag, dit kan bijvoorbeeld in de woonkamer zijn in een vertrouwd mandje maar het kan ook op een groot bed met een leuk dekbed! 

In het geval dat we op een buitenlocatie afspreken, bijvoorbeeld in het geval van een trouwe viervoeter of een paard gaan lekker een stukje wandelen en stoppen soms bij wat mooie plekjes om foto’s te maken. Ik ga op een lifestyle achtige manier te werk en laat mij inspireren door mijn omgeving. De reportage is te boeken voor enkel jouw 'huisdier', meerdere ‘huisdieren’ of wil je als baasje graag jullie speciale band laten vastleggen kan dit ook! Voor de reportage trek ik ongeveer 1 uur uit.

Wil je graag iemand verrassen met reportage van zijn/haar 'huisdier'? Dit kan door middel van een cadeaubon!

Wat is inbegrepen?

Een fotograaf dit bijzondere moment met veel liefde en betrokkenheid vastlegt en ook uitgebreide stylingtips geeft.
Inbegrepen zijn minimaal 10 of 20 hoge resolutie foto's die aan worden geleverd in een online gallery zowel in kleur als zwart-wit. De foto's worden binnen 7 werkdagen geleverd en zijn geschikt voor social media gebruik en het maken van fotoafdrukken tot en met A3 formaat (Bij het maken van grotere afdrukken ontvangen jullie een aangepast bestand). De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet toegestaan. Het reportage bedrag van 100 euro is berekend op 1 dier inclusief minimaal 10 foto's en het reportagebedrag van 155 euro is berekend op 1 baasje met dier inclusief minimaal 20 foto's (Meerprijs is 5 euro per dier, bij meer personen veranderd deze reportage automatisch in een loveshoot). Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km). Bij het boeken van een reportage ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, lees deze voorafgaande aan de reportage altijd even door om eventuele wensen kenbaar te maken.

100 euro - 155 euro

@SANNEJENNES_PHOTOGRAPHY
© 2018 Sanne Jennes Fotografie