Dier

Je kat, hond, konijn, paard.. allemaal dieren met hun eigen karakter waar je een unieke band mee hebt. Hoe leuk is het om jouw lieve, gekke, mooie 'huisdier' vast te laten leggen door middel van een reportage. Neem een kijkje in het dier lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een lifestylereportage van je 'huisdier' vindt plaats op locatie, meestal is dit aan huis waar ze het meeste op het gemak zijn maar het kan ook in veel gevallen op een buitenlocatie. Ik kom bij jullie thuis waar we een kort gesprek hebben over jouw 'huisdier' zodat ik deze al een beetje beter kan leren kennen. Vervolgens als ik iets minder interessant ben geworden gaan we aan de slag, dit kan bijvoorbeeld in de woonkamer zijn in een vertrouwd mandje maar het kan ook op een groot bed met een leuk dekbed! 

In het geval dat we op een buitenlocatie afspreken stoppen wij soms bij wat mooie plekjes om foto’s te maken. Ik ga op een lifestyle achtige manier te werk en laat mij inspireren door mijn omgeving. De reportage is te boeken voor enkel jouw 'huisdier', meerdere ‘huisdieren’ of wil je als baasje graag jullie speciale band laten vastleggen kan dit ook! Voor de reportage trek ik ongeveer 1 uur uit.

Wil je graag iemand verrassen met reportage van zijn/haar 'huisdier'? Dit kan door middel van een cadeaubon!

Investering

1 huisdier ( + 5 euro voor elk extra huisdier )
15 foto's digitaal + mogelijkheid om extra beelden te bestellen
125 euro incl. btw

1-2 personen
1 huisdier ( + 5 euro voor elk extra huisdier )
25 foto's digitaal + mogelijkheid om extra beelden te bestellen
225 euro incl. btw

Bij extra personen veranderd deze reportage automatisch in een gezinsreportage.

Wat is er inbegrepen?

Een fotograaf dit bijzondere moment met veel liefde en betrokkenheid vastlegt en jullie ook uitgebreide kleding & stylingtips geeft.
Een fotograaf die zorgvuldig om met jullie beelden om gaat. Eerst maak ik een selectie van minimaal 25 tot 50 bewerkte foto’s in mijn typerende stijl om jullie eigen verhaal te vormen. Deze foto's plaats ik in een online galerij met een wachtwoord zodat alleen jullie de foto’s kunnen bekijken. In deze galerij mogen jullie uiteindelijk zelf jullie favorieten foto’s uitzoeken. De uiteindelijk gekozen foto’s worden digitaal geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk. Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km).

Meer foto's bijbestellen is mogelijk tegen een meerprijs van €6,50 per stuk incl. btw.
Kunnen jullie niet kiezen? Dan heb ik de onderstaande aanbiedingen voor jullie:

5 extra foto’s voor: €24,95
10 extra foto’s: €44,95
20 extra foto’s voor: €64,95
Alle extra foto’s voor: €124,95

Na het maken van een afspraak ontvangen jullie een e-mail met daarin kleding & stylingtips + algemene voorwaarden + de aanbetalingsfactuur van 65 euro. Na het voldoen van deze aanbetaling is jullie boeking definitief. Op de dag van onze afspraak ontvangen jullie de factuur voor het resterende reportagebedrag. De fotogalerij wordt binnen 7 werkdagen verzonden, mits het resterende reportage bedrag reeds voldaan is. De foto's zijn geschikt voor social media gebruik en het maken van fotoafdrukken tot en met A3 formaat (Bij het maken van grotere afdrukken ontvangen jullie een aangepast bestand). De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet toegestaan. Bij het boeken van een reportage gaan jullie automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, lees deze voorafgaande aan de reportage altijd even door om eventuele wensen kenbaar te maken.

@SANNEJENNES_PHOTOGRAPHY
© 2018 - 2024 Sanne Jennes Fotografie