Zwangerschapsreportage

Hoera, jullie zijn in verwachting! Natuurlijk willen jullie deze bijzondere tijd laten vastleggen zodat jullie hier altijd op kunnen terugblikken. Ik ga op een lifestyle achtige manier te werk en laat mij inspireren door mijn omgeving. Neem een kijkje in het zwanger lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een zwangerschapsreportage kan plaatsvinden op een mooie locatie of bij jullie thuis... beiden heeft zijn charmes. Op locatie kan je mooi met de omgeving spelen, denk aan bijvoorbeeld een mooie natuurlijke omgeving. Daarnaast is aan huis heel persoonlijk omdat je leuke dingen met jullie ruimtes in huis zoals bijvoorbeeld de babykamer als achtergrond kunt doen. Een combinatie van de beiden valt altijd te bespreken tegen een meerprijs. De reportage wordt rond de 32 weken ingepland. Zo hebben wij ook eventueel nog ruimte om wat te schuiven als het bijvoorbeeld slecht weer zou zijn. Plan je zwangerschapsreportage liefst zo snel mogelijk om eventuele teleurstelling te voorkomen.

Voor mijn reportages hoef je helemaal niet fotogeniek te zijn, dit omdat jullie je alleen bezig hoeven te houden met wat echt belangrijk is.. elkaar. Ik zal natuurlijk aanwijzigen geven waar nodig maar oog voor elkaar en niet voor de camera is het belangrijkste.. zo komen de echte emoties los. Voor de reportage trek ik ongeveer 1 uur uit.

Verwachten jullie zelf geen kindje maar willen jullie graag een zwangerschapsreportage of een deel van het bedrag cadeau doen?
Dit kan door middel van een cadeaubon!

Wat is er inbegrepen?

Een fotograaf die jullie bijzondere momenten met veel liefde en betrokkenheid vastlegd.
Na jullie reportage maak ik een selectie van de 20 mooiste foto’s, die vervolgens zorgvuldig nabewerkt worden in kleur en/of zwart-wit. (Meer foto’s zijn bespreekbaar). Circa 5 werkdagen na de reportage ontvangen jullie deze foto’s in hoge resolutie per mail via een downloadlink. De bestanden zijn geschikt voor social media en het maken van fotoafdrukken. De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet wenselijk. Het reportage bedrag is berekend op 2 personen incl. huisdier (meerprijs is 5 euro p.p.). Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km).

€ 175

Pakket Zwanger/Newborn

Graag alle bijzondere momenten rondom jullie kleine wondertje vastleggen?
Het is ook mogelijk om een zwangerschapsreportage & newbornreportage als pakket te boeken voor 325 euro (eerste kindje), zo besparen jullie 40 euro ! Voor de zwangerschapsreportage kunnen we alvast een afspraak rondom de 32 weken inplannen en als jullie kleintje is geboren plannen we na de geboorte meteen een afspraak voor de newbornreportage in.

© 2018 Sanne Jennes Fotografie