Newbornreportage

Wat ik het aller liefste doe...? Gezellig bij mensen aan huis komen voor een Newbornreportage! Ik vind het heerlijk om op een lifestyle achtige manier te werk te gaan en mij te laten inspireren door mijn omgeving. Juist nu dat ze zo snel veranderen is het bijzonder om jullie kleintje vast te leggen. Neem een kijkje in het newborn lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een Newbornreportage plan ik rond de twee weekjes oud in. Dit omdat de kleintjes in deze periode nog erg vast slapen en ze nog veel met zich laten doen (net na de voeding is vaak het makkelijkste). Een andere reden is dit jullie al een beetje aan jullie nieuwe situatie hebben kunnen wennen. De ouders nemen na de geboorte meteen contact met mij op zodat we een afspraak kunnen inplannen voor twee weken later. Afhankelijk van hoe het gezin zich voelt kan het natuurlijk ook altijd later ingepland worden, helemaal geen probleem!

De reportage vind plaats aan huis waar ik gebruik maak van jullie persoonlijke spulletjes en ruimtes. Hierdoor kan ik een unieke reportage voor jullie maken want geen gezin of omgeving is hetzelfde. Daarbij is het natuurlijk super leuk als jullie kleintje kan terug zien waar hij/zij is opgegroeid. Centraal staat jullie gezin en hierbij wordt dan ook iedereen betrokken, dit kan een broertje of zusje zijn maar ook jullie hond of kat. Voor mijn reportages hoef je helemaal niet fotogeniek te zijn, dit omdat jullie je alleen bezig hoeven te houden met wat echt belangrijk is.. elkaar. Ik zal natuurlijk aanwijzingen geven waar nodig maar oog voor elkaar en niet voor de camera is het belangrijkste.. zo komen de echte emoties los.

Voor de reportage wordt ruim de tijd genomen, ik trek hier dan ook maximaal 2 uur voor uit. Vaak staat het er al na een uurtje op maar bij een groter gezin of bij krampjes heb ik vaak iets langer de tijd nodig. Op deze manier hoeven we ons niet te haastten en is het ook niet erg als er nog een voeding of luier tussendoor komt.

Verwachten jullie zelf geen kindje maar willen jullie graag een newbornreportage cadeau of een deel van het bedrag doen?
Dit kan door middel van een cadeaubon!

Wat is er inbegrepen?

Een fotograaf die jullie bijzondere momenten met veel liefde en betrokkenheid vastlegt.
Na jullie reportage maak ik een selectie van de 25 mooiste foto’s, die vervolgens zorgvuldig nabewerkt worden in kleur en/of zwart-wit. (Meer foto’s zijn bespreekbaar). Circa 5 werkdagen na de reportage ontvangen jullie deze foto’s in hoge resolutie per mail via een downloadlink. De bestanden zijn geschikt voor social media en het maken van fotoafdrukken. De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet wenselijk. Het reportage bedrag is berekend op 4 personen incl. huisdier (meerprijs is 5 euro p.p.). Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km).

€ 190

Pakket Zwanger/Newborn

Graag alle bijzondere momenten rondom jullie kleine wondertje vastleggen?
Het is ook mogelijk om een zwangerschapsreportage & newbornreportage als pakket te boeken voor 325 euro (eerste kindje), zo besparen jullie 40 euro ! Voor de zwangerschapsreportage kunnen we alvast een afspraak rondom de 32 weken inplannen en als jullie kleintje is geboren plannen we na de geboorte meteen een afspraak voor de newbornreportage in.

© 2018 Sanne Jennes Fotografie