Gezinsreportage

Een van de belangrijkste dingen, familie.. Soms is het dan ook leuk om even een moment stil te staan bij wat we hebben en dit vast laten leggen. Ik ga op een lifestyle achtige manier te werk en laat mij inspireren door mijn omgeving. Neem een kijkje in het gezin lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een gezinsreportage kan plaatsvinden op een mooie (buiten)locatie of bij jullie thuis... beiden heeft zijn charme en in overleg is een combinatie van beiden natuurlijk ook mogelijk. Op een mooie locatie in de natuur kunnen wij met de omgeving spelen of met een mooie ondergaande zon. Dit kan een locatie zijn die bijzonder voor jullie is of een die door mij gekozen is. We gaan lekker een stukje wandelen en stoppen soms bij wat mooie plekjes om foto’s te maken, dit zorgt voor een spontane en ontspannen sfeer. Ondertussen kunnen kinderen de buitenwereld ontdekken en die gekke hond van jullie even door de hei hupsen. Ieder gezin is anders en ik zal natuurlijk kijken wat bij jullie past, het eindresultaat dat ik voor ogen heb is altijd ongedwongen en spontaan.

Tijdens een lifestylereportage aan huis maak ik gebruik van jullie persoonlijke spulletjes en ruimtes. Hierdoor wordt elke reportage uniek want geen gezin of omgeving is hetzelfde. Het is leuk om kindjes op hun eigen kamertje te fotograferen zodat ze kunnen zien waar ze zijn opgegroeid, activiteiten doen zoals boekjes samen lezen/ tekening maken of juist een gekke foto waar jullie met z'n allen op het grote bed staan te springen. 

Voor mijn reportages hoef je helemaal niet fotogeniek te zijn, dit omdat jullie je alleen bezig hoeven te houden met wat echt belangrijk is.. quality time met elkaar. Ik zal natuurlijk aanwijzingen geven waar nodig maar oog voor elkaar is het belangrijkste en ondertussen leg ik voor jullie de mooiste momenten vast. De reportage duurt ongeveer 1 uur.

Natuurlijk is het ook leuk om iemand een gezinsreportage of een gedeelte van het reportage bedrag cadeau te doen. 
Dit kan door middel van een cadeaubon!

Investering

1-4 personen inclusief huisdier ( extra personen in overleg*)
25 foto's digitaal + mogelijkheid om extra beelden te bestellen 
275 euro incl. btw

Wat is er inbegrepen?

Een fotograaf dit bijzondere moment met veel liefde en betrokkenheid vastlegt en jullie ook uitgebreide kleding & stylingtips geeft.
Een fotograaf die zorgvuldig om met jullie beelden om gaat. Eerst maak ik een selectie van minimaal 70 bewerkte foto’s in mijn typerende stijl om jullie eigen verhaal te vormen. Deze foto's plaats ik in een online galerij met een wachtwoord zodat alleen jullie de foto’s kunnen bekijken. In deze galerij mogen jullie uiteindelijk zelf jullie favorieten foto’s uitzoeken. De uiteindelijk gekozen foto’s worden digitaal geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk. Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km).

Meer foto's bijbestellen is mogelijk tegen een meerprijs van €6,50 per stuk incl. btw.
Kunnen jullie niet kiezen? Dan heb ik de onderstaande aanbiedingen voor jullie:

5 extra foto’s voor: €24,95
10 extra foto’s: €44,95
20 extra foto’s voor: €64,95
Alle extra foto’s voor: €124,95

Na het maken van een afspraak ontvangen jullie een e-mail met daarin kleding & stylingtips + algemene voorwaarden + de aanbetalingsfactuur van 65 euro. Na het voldoen van deze aanbetaling is jullie boeking definitief. Op de dag van onze afspraak ontvangen jullie de factuur voor het resterende reportagebedrag. De fotogalerij wordt binnen 7 werkdagen verzonden, mits het resterende reportage bedrag reeds voldaan is. De foto's zijn geschikt voor social media gebruik en het maken van fotoafdrukken tot en met A3 formaat (Bij het maken van grotere afdrukken ontvangen jullie een aangepast bestand). De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet toegestaan. Bij het boeken van een reportage gaan jullie automatisch akkoord met de algemene voorwaarden, lees deze voorafgaande aan de reportage altijd even door om eventuele wensen kenbaar te maken.

* Grote groepsreportages neem ik helaas niet aan.

@SANNEJENNES_PHOTOGRAPHY
© 2018 - 2024 Sanne Jennes Fotografie