Weddings

Wat leuk, jullie gaan trouwen! Nu begint de zoektocht naar iemand die deze bijzondere dag in jullie leven gaat vastleggen. Met veel liefde en betrokkenheid maak ik een prachtige herinnering voor jullie in beeld zodat jullie deze bijzondere dag kunnen blijven herbeleven... 

Het belangrijkste op deze dag is oog voor elkaar en jullie gasten. Ik houd mij tijdens jullie dag zoveel mogelijk op de achtergrond, maar zal natuurlijk inspringen waar nodig is en jullie op jullie gemak stellen. Elke bruiloft is uniek, niet te vergelijken met een ander. Daarom vind ik het ook zo bijzonder en blijft het elke keer weer een uitdaging. Ik ben dan ook constant opzoek naar de mooiste en meest bijzondere beelden, dit kan zitten in een klein detail of juist een groot gebaar. Elk bruidspaar is ook anders, ik zal proberen jullie karakter te vangen zodat we samen een onvergetelijke reportage ervan maken, ik leer jullie dan ook graag beter kennen.

Ondertussen heb ik al heel wat lieve, leuke bruidsparen mogen fotograferen en heb ik meerdere Awards gewonnen met mijn foto's. Elk jaar ben ik weer enorm dankbaar voor alle leuke avonturen die ik met hen mag beleven. Bruidsparen omschrijven mij als spontaan, flexibel, creatief en onzichtbaar aanwezig. Benieuwd wat zij nog meer te zeggen hebben, dit vinden jullie bij ervaringen van klanten.

Natuurlijk heeft iedere fotograaf zijn eigen stijl, het is belangrijk om te kijken of deze stijl aansluit bij de sfeer die jullie willen creĆ«ren op jullie grote dag. Ik ga op een lifestyle achtige manier te werk waarbij ik mij laat inspireren door mijn omgeving. Neem een kijkje in het weddings lookbook om te kijken of mijn stijl bij jullie bruiloft zou passen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Spreekt mijn fotografie stijl jullie aan en zijn jullie nieuwsgierig geworden?
Als jullie trouwdatum nog beschikbaar is kunnen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of de juiste klik aanwezig is. Mochten jullie verder weg wonen is een skype-gesprek natuurlijk ook altijd een optie, ik ben werkzaam in heel Nederland en daarbuiten. In dit gesprek nemen we samen jullie wensen door en bespreken we de fotografische mogelijkheden. Na dit gesprek ontvangen jullie van mij de offerte per e-mail en na akkoord staat jullie trouwdatum groot in mijn agenda.

Wat is inbegrepen?

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er een offerte op maat gemaakt voor jullie. Natuurlijk is het fijn om van te voren al informatie te hebben m.b.t. bijvoorbeeld het uurtarief en wat daarbij is inbegrepen. Deze informatie vinden jullie onder investering bruidsfotografie

© 2018 Sanne Jennes Fotografie