Loveshoot

De liefde... iets dat je voelt, dat moeilijk te omschrijven is en het mooiste wat er bestaat. Tijdens een loveshoot probeer ik dit gevoel te vangen op beeld. Gaan jullie trouwen, dan is deze reportage natuurlijk ook super leuk voor jullie Save the Date kaartjes! Neem een kijkje in het  loveshoot lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een loveshoot vindt plaats op locatie, dit kan een locatie zijn die bijzonder voor jullie is of een die door mij is gekozen.
We gaan lekker een stukje wandelen en stoppen soms bij wat mooie plekjes om foto’s te maken. Ik ga op een lifestyle achtige manier te werk en laat mij inspireren door mijn omgeving. Zijn er nog speciale wensen of ideeën? Natuurlijk helemaal geen probleem, ik denk graag mee over de mogelijkheden!

Voor mijn reportages hoef je helemaal niet fotogeniek te zijn, dit omdat jullie je alleen bezig hoeven te houden met wat echt belangrijk is... elkaar. Ik zal natuurlijk aanwijzingen geven waar nodig maar oog voor elkaar en niet voor de camera is het belangrijkste.   
Zo komen de echte emoties los. Voor de reportage trek ik ongeveer 1 uur uit.

Wil je graag jouw vriend of vriendin verrassen met een Loveshoot? Dit kan door middel van een cadeaubon!

Wat is inbegrepen?

Een fotograaf die jullie bijzondere momenten met veel liefde en betrokkenheid vastlegt.
Na jullie reportage maak ik een selectie van de 20 mooiste foto’s, die vervolgens zorgvuldig nabewerkt worden in kleur en/of zwart-wit. (Meer foto’s zijn bespreekbaar). Circa 5 werkdagen na de reportage ontvangen jullie deze foto’s in hoge resolutie per mail via een downloadlink. De bestanden zijn geschikt voor social media en het maken van fotoafdrukken. De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet wenselijk. Het reportage bedrag is berekend op 2 personen incl. huisdier. Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km).

175 euro

© 2018 Sanne Jennes Fotografie