Familiereportage

Een van de belangrijkste dingen, familie.. Soms is het dan ook leuk om even een moment stil te staan bij wat we hebben en dit vast laten leggen. Ik ga op een lifestyle achtige manier te werk en laat mij inspireren door mijn omgeving. Neem een kijkje in het familie lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een familiereportage kan plaats vinden op locatie, dit kan een locatie zijn die bijzonder voor jullie is of een die door mij gekozen is. We gaan lekker een stukje wandelen en stoppen soms bij wat mooie plekjes om foto’s te maken. Ondertussen kunnen kinderen de buitenwereld ontdekken en die gekke hond van jullie even door de hei hupsen. Iedere familie is anders en ik zal natuurlijk kijken wat bij jullie past, het eindresultaat dat ik voor ogen heb is altijd ongedwongen en spontaan.

De reportage kan ook plaatsvinden aan huis en in overleg kan er ook een combinatie gemaakt worden van thuis en op locatie. Aan huis maak ik gebruik van jullie persoonlijke spulletjes en ruimtes. Hierdoor wordt elke reportage uniek want geen gezin of omgeving is hetzelfde. Het is leuk om kindjes op hun eigen kamertje te fotograferen zodat ze kunnen zien waar ze zijn opgegroeid, activiteiten doen zoals boekjes samen lezen/ tekening maken of juist een gekke foto waar jullie met z'n allen op het grote bed staan te springen.

Begin 2018 heb ik afscheid genomen van mijn studio omdat ik op locatie werken vele malen leuker/inspirerender vind.. als gevolg hiervan doe ik geen Cakesmashes meer, mede omdat dit voor mij veel regelwerk met zich mee bracht. Dit betekent echter niet dat je geen super leuke 1e verjaardagsshoot meer kunt boeken ! Daarom is het mogelijk je familiereportage te combineren met een stukje speciaal voor jullie kleintje zijn/haar eerste verjaardag. Veel is hiervoor niet nodig: Jullie zorgen bijvoorbeeld een trosje ballonen of een leuke verjaardagsoutfit.. lekker subtiel. Verder maken we er een mooie familiereportage van zodat jullie deze foto's ook na de verjaardag nog kunnen gebruiken. Mochten jouw wensen afwijken kunnen wij in overleg even kijken wat mogelijk is, het zelf regelen van een decoratie en of toch een taartje zou zeker mogelijk zijn.

Voor mijn reportages hoef je helemaal niet fotogeniek te zijn, dit omdat jullie je alleen bezig hoeven te houden met wat echt belangrijk is.. elkaar. Ik zal natuurlijk aanwijzingen geven waar nodig maar oog voor elkaar en niet voor de camera is het belangrijkste. Zo komen de echte emoties los,Voor de reportage trek ik ongeveer 1,5 uur uit.

Natuurlijk is het ook leuk om iemand een familiereportage of een gedeelte van het reportage bedrag cadeau te doen. Denk aan opa en oma die zoveel jaar getrouwd zijn of een lieve moeder die even in het zonnetje gezet mag worden.
Dit kan door middel van een cadeaubon!

Wat is er inbegrepen?

Een fotograaf die jullie bijzondere momenten met veel liefde en betrokkenheid vastlegt.
Na jullie reportage maak ik een selectie van de 25 mooiste foto’s, die vervolgens zorgvuldig nabewerkt worden in kleur en/of zwart-wit. (Meer foto’s zijn bespreekbaar). Circa 5 werkdagen na de reportage ontvangen jullie deze foto’s in hoge resolutie per mail via een downloadlink. De bestanden zijn geschikt voor social media en het maken van fotoafdrukken. De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen zoals filters van de aangeleverde foto's niet wenselijk. Het reportage bedrag is berekend op max. 4 personen incl. huisdier (meerprijs is 5 euro p.p.). Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km).

€ 190

© 2018 Sanne Jennes Fotografie