Dier

Je kat, hond, konijn, paard.. allemaal dieren met hun eigen karakter waar je een unieke band mee hebt. Hoe leuk is het om jouw lieve, gekke, mooie 'huisdier' vast te laten leggen. Neem een kijkje in het dier lookbook om een idee te krijgen van mijn fotografie stijl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een lifestylereportage van je 'huisdier' vindt plaats op locatie, meestal is dit aan huis waar ze het meeste op het gemak zijn maar het kan ook in sommige gevallen op een buitenlocatie. Ik kom bij jullie thuis waar we een kort gesprek hebben over jouw 'huisdier' zodat ik deze al een beetje beter kan leren kennen. Vervolgens als ik iets minder interessant ben geworden gaan we aan de slag, dit kan bijvoorbeeld in de woonkamer zijn in een vertrouwd mandje maar het kan ook op een groot bed met een leuk dekbed! 

In het geval dat we op een buitenlocatie afspreken, bijvoorbeeld in het geval van een trouwe viervoeter of een paard gaan lekker een stukje wandelen en stoppen soms bij wat mooie plekjes om foto’s te maken. Ik ga op een lifestyle achtige manier te werk en laat mij inspireren door mijn omgeving. De reportage is te boeken voor enkel jouw 'huisdier', meerdere ‘huisdieren’ of wil je als baasje graag jullie speciale band laten vastleggen kan dit ook tegen een meerprijs! Voor de reportage trek ik ongeveer 1 uur uit.

Wil je graag iemand verrassen met reportage van zijn/haar 'huisdier'? Dit kan door middel van een cadeaubon!

Wat is inbegrepen?

Een fotograaf die jouw 'huisdier' met veel geduld, liefde en betrokkenheid vastlegt.
Na de reportage maak ik een selectie van de 15 mooiste foto’s, die vervolgens zorgvuldig nabewerkt worden in kleur en/of zwart-wit. (Meer foto’s zijn bespreekbaar). Circa 5 werkdagen na de reportage ontvang je deze foto’s in hoge resolutie per mail via een downloadlink. De bestanden zijn geschikt voor social media en het maken van fotoafdrukken. De beelden mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden mits dit in een offerte is opgenomen, ook is het maken van eigen nabewerkingen van de aangeleverde foto's niet wenselijk. Het reportage bedrag van 85 euro is berekend op een 'huisdier' - Het reportagebedrag van 150 euro is berekend op 1 baasje met 'huisdier'. Reiskosten binnen een straal van 30 km van Brunssum zijn inbegrepen (daarbuiten €0,19/km).

85 euro - 150 euro

© 2018 Sanne Jennes Fotografie