Ervaringen

Benieuwd wat klanten van mij vinden? Lees hieronder hun ervaringen.

Raymond & Christina (Bruiloftsreportage)

"Gewoon top! Sanne heeft onze trouwdag gefotografeerd. Naast dat ze ontzettend mooie foto's maakt en een zeer goed artistiek gevoel heeft, heeft Sanne ook een plezierige en spontane persoonlijkheid waardoor ze zeer snel in het gezelschap past. Wij waren vooral onder de indruk van haar creatieve geest en de natuurlijke wijze waarop ze de emotie van onze trouwdag heeft vastgelegd".

Nikie & Luke (Zwangerschaps,Newborn & Bruiloftreportage in spe)

"Ondertussen kunnen we wel zeggen dat ze onze vaste fotograaf is en natuurlijk niet zonder reden. De eerste zwangerschap, newborn en tweede zwangerschapsreportage hebben we al vast laten leggen door Sanne en wat een mooie en leuke foto's. De tweede newborn en onze trouwdag staat ook al gepland en we kijken nu al uit naar die foto's!"

Kelsey & Bjorn (Bruiloftsreportage)

"Sanne heeft foto's gemaakt op onze bruiloft. Niet alleen de afspraken hieraan voorafgaand, maar zeker ook de dag zelf en de snelle afwerking/levering van de foto's erna was super! Sanne is heel spontaan, lief en vrij. Ze zorgt ervoor dat er foto's zijn van elk detail van de dag, waardoor deze met het kijken van de foto's opnieuw hebben kunnen beleven. Daarnaast is ze heel creatief en creëert ze altijd een leuke setting voor bepaalde foto's".

Mirthe & Kevin (Bruiloftsreportage)

"Sanne heeft onze trouwdag gefotografeerd. We hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen. Door haar spontaniteit hadden we het idee dat ze er die dag bij hoorde en hierdoor waren we erg op ons gemak. Dit heeft geleid tot prachtige foto’s,stuk voor stuk! Sanne je bent een topfotografe en zouden je aan iedereen aanbevelen!"

Denise (Zwangerschaps, Newborn & Familiereportage)

"Sanne is een leuke, lieve en spontane vrouw! Het is altijd gezellig als we een shoot hebben. Vanaf onze eerste zwangerschap, newbornshoot, cake smash, zwangerschap #2, newbornshoot #2  en nu inmiddels weer een leuke familieshoot gehad! Het is altijd een heel avontuur.. maar dat maakt het juist erg leuk.. en het resultaat mag er dan ook wezen! Keer op keer weer super enthousiast als we de foto’s ontvangen. Topper!!"

Fysiotherapie Eygelshoven (Zakelijk)

"3 weken geleden bij ons op de praktijk foto's gemaakt voor een sfeer impressie wat we allemaal doen. Heel erg tevreden over de wijze van werken, met een fantastisch resultaat!"

Myrthe (Zwangerschaps, Newborn & Familiereportage)

"Na twee zwangerschap-, één newborn- en twee familiereportages binnen twee jaar kunnen we wel zeggen dat Sanne onze familie fotograaf is. Zelfs voor ons kleine meisje (18 maanden) met haar eigen willetje is foto's maken met Sanne een feestje en de foto's zijn keer op keer super mooi. We verheugen ons nu al op de newborn shoot!"

Samantha (Newbornreportage)

"Toen onze kleine man 4 weken oud was kwam Sanne de newbornshoot doen. Wat was het spannend! Sanne nam meteen alle spanningen weg bij ons, maar vooral bij Aiden. Ze wist hem op zijn gemak te stellen door haar vriendelijke open houding. Als hij even niet wilde, was er ruimte om hem even te troosten. Alles waar ze iets mee kon qua achtergrond werd gebruikt. Mooie foto's in zwart/wit en kleur, voldoende keus en makkelijk te downloaden om ze zelf af te laten drukken. Dankjewel Sanne!"

Ayla (Zwangerschaps & Newbornreportage)

"Sanne heel erg bedankt voor de prachtige foto's zowel van mijn zwangerschap als ons gezin..."

Selina (Loveshoot)

"Een fotoshoot bij Sanne is super gezellig en leuk om te doen. Sanne is echt een super fotograaf!  Ze maakt super mooie foto's, waarbij ze niet moeilijk doet om op de grond gaan liggen, om een perfecte foto te krijgen. Daar waar wij gewoon wat takken en blaadjes zien, ziet zij een hele goede fotoplek. Wanneer je professionele foto's met gevoel wilt, dan ben je bij Sanne zeker aan het goede adres!"

Jim & Daisy (Bruiloftsreportage)

“Na lang zoeken naar een bruidsfotograaf zagen we door de bomen het bos niet meer.
Het uitzoeken van een fotograaf doe je toch voornamelijk met je gevoel en vooraf weet je niet wat je kan verwachten. De spontane en lichte foto's, met veel oog voor detail, hebben voor ons de doorslag gegeven om voor Sanne te kiezen. Wij hebben ervoor gekozen om eerst een loveshoot te doen, om zo vooraf goed kennis te maken met Sanne. Deze dag was voor ons doorslaggegevend. Sanne is spontaan, je voelt je meteen op je gemak en kan perfect aansturen. Onze grote dag verliep dan ook vlekkeloos. Toen we de foto's terugzagen waren we helemaal verbaasd. Ze had dan ook van alles een foto gemaakt gemaakt die dag, terwijl wij ons vaak geen moment bewust waren van haar aanwezigheid. Het afleveren van de foto's door Sanne is minstens net zo leuk. Met een super leuke ingepakte verrassingsbox (de volledige inhoud houden we natuurlijk voor ons), werden de foto's aan ons gegeven. Alle emoties en momenten waren perfect op foto vastgelegd. We hebben met deze foto's weer even onze mooie dag helemaal opnieuw beleefd. 
Sanne we vinden je echt een topfotograaf en raden je aan iedereen aan!!”

Celeste (Newbornreportage)

"Een spontane, fijne, warme fotografe. Je hebt al snel het gevoel dat je haar al jaren kent. Ze maakt sfeervolle/romantische foto's van het moment, een echte aanrader! Wij hebben het zelf mogen ervaren tijdens een geweldig leuke newborn shoot van onze zoon. Zelfs onze hond was helemaal fan van Sanne en het eindresultaat was adembenemend! De sfeer, belichting, ideeën, emotie, humor... alles klopte".

Frank & Lisanne (Bruiloftsreportage)

"Naast de geweldige foto's was het vooral ook heel gezellig! Sanne is een aardige, goede en relaxte fotograaf.
We hadden vooraf niet veel wensen en hebben haar de vrije hand gegeven. Ze nam ons mee naar plekken voor de trouwfoto's die we vooraf niet bedacht zouden hebben. Sanne is positief aanwezig, maar vooral ook heel goed in het niet opvallen. Hierdoor pakt ze ieder moment en iedere blik. Super om de foto's terug te zien waarvan je het niet eens in de gaten had dat ze gemaakt werden. We raden Sanne bij iedereen aan!"

Rik & Elvira (Bruiloftsreportage)

"Sanne heeft onze mooiste dag met veel liefde en zorg, met oog voor detail vastgelegd. Ze heeft heel goed naar onze wensen geluisterd maar is zelf ook zeer creatief, een meerwaarde! Daarbij was het niet merkbaar dat ze aanwezig was, erg fijn zo’n “onopvallende” fotografe. Ze heeft ervoor gezorgd dat we onze dag telkens opnieuw mogen beleven, tot in detail, door het vastleggen van onze herinneringen in prachtig beeldmateriaal!"

Femke (Familiereportage)

"Wij hebben al 2 keer een fotoshoot gedaan met Sanne en we kunnen niks anders dan haar ontzettend aanraden! Ze is een heel prettig en open persoon en je voelt je meteen bij haar op je gemak, waardoor de foto's natuurlijk en ongedwongen over komen. Je hebt absoluut niet het gevoel dat je bezig bent met een shoot. Ze weet de leuke, spontane momenten vast te leggen zonder dat je echt merkt dat ze foto's om je heen aan het maken is. De foto's bewerkt ze mooi maar toch natuurlijk en zijn vaak al snel klaar, waardoor je niet lang hoeft te wachten op het resultaat. Wij zullen Sanne in de toekomst zeker nog een keer benaderen voor een shoot!"

Fabien (Zwangerschaps & Newbornreportage)

"Super blij met het resultaat van onze zwangerschapsshoot en newborn reportage... gewoon lekker spontane fotos en alle tijd!! En wat een fijne omgang met ons zoontje van 2... hoezo eenkennig? Niet bij Sanne"

Natascha & Arno (Bruiloftsreportage)

"Sanne is een heel lief persoon. Wat wij zo geweldig vonden is dat ze lekker normaal is. Waardoor het juist zo goed bij ons paste. Sanne weet precies hoe ze de foto's moet maken en ze zijn geweldig! We hadden gesprek gehad over wat we wilden en alles is vast gelegd zoals wij het graag gezien hadden. Net die ene knuffel van je mams als je het even zwaar hebt. Of die mooie bruidschoenen die laat zien aan je vriendin. Sanne is onzichtbaar aanwezig waardoor je zo lekker je eigen bruiloft ervaart zonder steeds te voelen dat je voor de camera staat. Als je voor Sanne gaat krijg je geen spijt!"

Melanie (Newbornreportage)

"Prachtige foto's van de newborn fotoshoot van onze kleine man gekregen! Lekker ontspannen sfeer doordat sanne flexibel is, nog ff een flesje of even huilen tussendoor allemaal geen probleem daar wordt mooi op ingespeeld! En daarnaast was het nog gezellig ook! Bedankt sanne en vast en zeker tot een volgende keer!"

Sebastiaan & Verdrana (Bruiloftsreportage)

"Sanne is niet alleen een geweldige fotografe met een unieke blik door de lens maar ook een dame met een geweldige persoonlijkheid. Wij hadden echt het gevoel dat zij door haar doen en laten er bij hoorde, onderdeel was van onze grote dag net als onze familie en vrienden. De foto's zijn fantastisch geworden, Sanne wist zoveel mooie momenten vast te leggen waardoor wij onze mooie bruiloft nog iedere dag beleven. Wij bevelen Sanne absoluut aan aan alle bruidsparen in de dop ;-)"

Fysiopraktijk Eygelshoven (Zakelijk)

"Drie weken geleden bij ons op de praktijk foto's gemaakt voor een sfeer impressie wat we allemaal doen. Heel erg tevreden over de wijze van werken, met een fantastisch resultaat!"

Raymond & Sanneke (Bruiloftsreportage)

"Sanne heeft onze trouwdag vastgelegd. We zijn ontzettend blij dat we voor Sanne hebben gekozen. We hebben Sanne gekozen op basis van haar foto's op de website en facebookpagina. Mooie, natuurlijke en sfeervolle foto's. Vanwege de afstand was onze eerste ontmoeting via Skype en dat verliep prima. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we samen met Sanne de fotolocaties bezocht en onze wensen nogmaals doorgesproken. Direct bij onze ontmoeting voelden we een klik en waren we op ons gemak. Dat is ook terug te zien op de foto's: we zien er ontspannen uit en dat komt voor een groot deel dankzij Sanne. Sanne startte op de trouwdag direct met het maken van de foto's. Tijdens de fotoshoot van ons samen gaf ze op een prettige manier aanwijzingen over waar en hoe we kunnen staan op de foto's, waardoor de foto's afwisselend zijn geworden. De kwaliteit, stijl en bewerkingen van de foto's zijn helemaal naar ons zin. Ze heeft de mooie, emotionele en grappige momenten prachtig vastgelegd. De foto's voelen heel 'echt'. Zowel wij als onze ouders hadden het gevoel dat ze onderdeel uitmaakte van de groep, we hadden totaal niet het gevoel een fotograaf bij ons te hebben. Tijdens het kijken van de foto's herbeleven we de dag en dat is een heerlijk gevoel. De bruidsbox met de foto's is een originele extra en het voelde als het uitpakken van een cadeautje. Bedankt Sanne, ook namens onze ouders, voor jouw bijdrage aan onze fantastische dag! Je bent een kanjer!"

Chantal (Zwangerschaps & Newbornreportage)

"Sanne heeft onze zwangerschapsshoot gedaan, waarvan we vandaag het prachtige resultaat mochten ontvangen. Sanne wat ben jij een topper! Je was zo leuk met onze dochter en hond. Onze eigenwijze 2 jarige staat overal even stralend op. Wij kijken nu al uit naar de newbornshoot".

Maira (Newbornreportage)

"Een prachtige newborn shoot gehad van onze zoon Noud. Alle foto's waren even mooi. Ontzettend blij met de prachtige herinnering van ons gezin... dankjewel. Top fotograaf!"

Liza & Mitchell (Bruiloftsreportage)

"Wij zijn nog iedere dag super blij met de geweldige foto's van onze bruiloft. Ze heeft momenten vast gelegd waarbij we niet eens hebben gemerkt dat ze bij dit moment in de buurt was. Een echte aanrader!!"

Gosse & Kjilleke (Bruiloftsreportage)

"Sanne heeft onze winterbruiloft vastgelegd en dat heeft ze super gedaan! Het contact met haar was erg persoonlijk en fijn. Op de dag zelf zat ze vol met goede ideeen voor leuke foto's en heeft ze alles mooi vastgelegd. Ze heeft een erg goed oog voor mooie composities en gebruik van natuurlijk licht. Achteraf kregen we een superleuk bruidspakket!"

Jenny (Newbornreportage)

"Vorige week maandag een fotoshoot gehad van ons gezinnetje en wat zijn de foto's prachtig geworden! Sanne is een talent! Mooie foto's in je eigen vertrouwde omgeving! Sanne ga zo door, ik geniet van al je foto's! Groetjes van Rik, Luca, Lizzy en Jenny".

Kim (Zwangerschaps & Newbornreportage)

"Sanne denkt out of the box en maakt prachtige foto's! Ze heeft voor ons een zwangerschapsshoot en newbornshoot gedaan met prachtige foto's als resultaat. Ze neemt echt de tijd voor het gezin om ze op hun best op de foto te zetten! Wij zullen bij toekomstige momenten altijd aan haar denken!"

Desiree & Danny (Loveshoot & Bruiloftsreportage)

"Sanne heeft zowel onze loveshoot als de bruiloft gefotografeerd. Ze is super vriendelijk en relaxed, je voelt je meteen bij haar op je gemak. Ze heeft een goed oog voor mooie foto's en zit vol leuke ideeën. Niks is haar te gek om een mooie foto te maken, ze gaat heel gemakkelijk op de grond liggen als dat betekent dat ze daardoor een mooie foto kan maken. Met net zoveel gemak springt ze trouwens ook om hoge takken omlaag te halen, zodat het extra groen de foto helemaal af maakt. Op de trouwdag zelf had ze trouwens niet alleen spullen bij zich voor op de foto's, maar ook spullen om het foto's maken gemakkelijker te maken. De foto's zijn echt super mooi geworden, van sommige foto's wisten we niet eens dat zij die gemaakt had. Nu (iets minder dan 2 weken) hebben we de foto's al van onze bruiloft. Deze heeft ze echt met zorg en aandacht ingepakt, zo leuk! Net alsof je een cadeautje aan het uitpakken bent, waarna je de bruiloft nog een keer opnieuw beleefd. Ik zal Sanne zeker aan iedereen aanbevelen en als wij nog een keer foto's laten maken, dan is het zeker door haar!"

Mick (Newbornreportage)

"Sanne is een leuke meid! Ze kwam bij ons langs voor een newborn shoot. Vanaf het eerste moment voelde het heel erg vertrouwd. Ze heeft ruim de tijd genomen en de baby komt altijd op de eerste plaats. Kijk niet gek op als ze ineens haar schoenen uittrekt en boven op je bed staat, met onze toestemming natuurlijk Het levert wel de mooiste plaatjes op! Wij zijn heel erg tevreden met de resultaten en kunnen het iedereen aanbevelen. Ons zie je in ieder geval over een jaar weer terug bij zijn eerste verjaardag. Sanne super bedankt voor de geweldige foto's!"

Jakolien (Newbornreportage)

"We hebben een geweldige morgen gehad tijdens de newborn reportage van Sanne. Op een hele ontspannen manier heeft ze prachtige foto's gemaakt. Het resultaat is super!"

Fleur (Zakelijk)

"Sanne heeft de fotoshoot van mijn afstudeercollectie 'Embrace' gedaan. Vóór de dag van de shoot, hebben wij leuke en inspirerende ideeën met elkaar uitgewisseld en Sanne begreep al snel welk beeld en welke sfeer ik wilde creëeren. De locatie maakte zij zich snel eigen en ze ging heel professioneel om met de modellen. Op de dag zelf kwam zij ook nog met veel goede ideeën en hiermee liet ze haar ervaring en oog voor fotografie blijken. Het was een fantastische dag, goede sfeer en gemakkelijke samenwerking. Na de shoot heeft ze de foto's mooi bewerkt, maar tot mijn verrassing kwam ze ook meteen met ideeën voor de lay-out van de foto's voor in mijn collectieboek! Helemaal top! De foto's zijn van enorme toegevoegde waarde op mijn collectie. Nogmaals bedankt voor deze leuke samenwerking Sanne!"

© 2018 Sanne Jennes Fotografie